Дана послуга надається на наступних автосервісах

Дана послуга надається на наступних автосервісах

Наші переваги

Великий склад
автозапчастин в наявності

Професійний ремонт та ТО
Широкий спектр послуг
Ефективний час обслуговування
Регулярні акції та знижки

Онлайн-запис

Наші механіки готові до ефективного обслуговування вашого автомобіля. Оберіть надійність та якість. Переконайтеся в тому вже сьогодні!

Онлайн-запис

Наші механіки готові до ефективного обслуговування вашого автомобіля. Оберіть надійність та якість. Переконайтеся в тому вже сьогодні!

Стартер: забезпечуючи надійний запуск вашого двигуна

Стартер є критично важливим компонентом системи запуску автомобіля. Саме він відповідає за обертання колінчастого вала двигуна під час запуску та забезпечує його безперебійну роботу. Регулярна діагностика та своєчасне обслуговування стартера є вкрай важливими для запобігання несподіваним поломкам та забезпечення надійного запуску вашого авто.

Ключові компоненти стартера та їх функції

Електродвигун: Електродвигун стартера перетворює електричну енергію від акумулятора на обертальний рух, який передається на колінчастий вал двигуна.

Bendix (Бендикс): Бендикс є зубчастою муфтою, яка з’єднує стартер з колінчастим валом двигуна під час запуску та відключається після того, як двигун запущено.

Соленоїд: Соленоїд є електромагнітним клапаном, який активує зачеплення Bendix з колінчастим валом при запуску двигуна.

Щітки та колектор: Щітки та колектор забезпечують передачу електричного струму до обмотки електродвигуна стартера.

Регулярна діагностика – запорука надійності

Враховуючи важливість стартера для запуску двигуна та його складну конструкцію, регулярна діагностика є вкрай необхідною. Наші досвідчені фахівці використовують найсучасніше обладнання та діагностичні інструменти для ретельної перевірки стану всіх компонентів стартера.

Під час діагностики ми перевіряємо стан електродвигуна, Bendix, соленоїда, щіток та колектора. Це дозволяє виявити будь-які потенційні проблеми, такі як зношення щіток, несправність соленоїда або обрив обмотки електродвигуна, до того, як вони призведуть до відмови стартера.

Своєчасне обслуговування та заміна зношених деталей допоможе забезпечити надійний запуск вашого двигуна протягом багатьох років експлуатації.

Професійне обслуговування стартера автомобіля в Рівному та Луцьку

Якщо ви проживаєте в Рівному чи Луцьку, ми раді запропонувати вам професійні послуги діагностики та обслуговування стартера вашого автомобіля. Наша команда складається з висококваліфікованих фахівців, які мають багаторічний досвід роботи з різними марками та моделями транспортних засобів.

Ми використовуємо найсучасніше обладнання та оригінальні запчастини від провідних виробників, щоб гарантувати найвищу якість обслуговування. Крім того, ми надаємо гарантію на всі виконані роботи, що дозволяє вам бути впевненими у надійності стартера вашого автомобіля.

Не зволікайте з турботою про систему запуску вашого авто.

Звертайтеся до нас сьогодні та насолоджуйтеся безперебійним запуском двигуна щоразу!

keyboard_arrow_up

Онлайн-запис

Ваше ім'я та телефон(Обов'язково)

Вересень 2024

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Вересень 21, 2024

Вересень 23, 2024

Вересень 24, 2024

Вересень 25, 2024

Вересень 26, 2024

Вересень 27, 2024

Вересень 28, 2024

Вересень 30, 2024

This will close in 0 seconds

Контактна форма

This will close in 0 seconds